Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egység-Közösség

2011.08.29

dolphins-and-people-healing.jpg"EGYSÉG-KÖZÖSSÉG"

 

A Delfinek arra emlékeztetnek bennünket, hogy létezik a szeretet, az öröm, a harmónia és az együttműködés olyan formája, amit mi emberek is megvalósíthatunk önmagunkban és egymás közt is. A Delfinek szeretnék nekünk megtanítani, hogy mit is jelent az „Egység-Közösség”.

Amikor delfinekkel úszom, mindig valami újfajta élményben van részem, de minden találkozás alkalmával megtapasztalom a belőlük áradó tiszta szeretetet, békességet és örömöt. Mindig új inspirációkkal térek haza, hogy mi emberek is valósítsuk meg végre ezt a harmóniát, amit a Delfinek sugároznak.

A Delfinek magasan fejlett spirituális lények, teljes mértékben örömben élve a fizikai életüket itt a Földön. Ők képesek együtt élni harmóniában és egységben. Míg minden Delfin egy különálló egyéniség a saját személyiségével, de mégis közben mindegyikük hozzájárul az egész csapat jól-létéhez. Együtt játszanak, meditálnak, szeretnek, vadásznak és vigyáznak is egyben egymásra.

A szonárjukkal képesek egymás testébe „belelátni” és akár meghallani egymás szívverését is. Az egész csapat tudja azonnal, ha valamelyikük megsérült vagy beteg lesz. Természetesen vannak saját gondolataik, de a többiek gondolatához is kapcsolódnak állandóan a közös „csapat-tudat”-on keresztül. Egyszerre tudnak mindegyikükről mindent. Nem létezik titok közöttük. Szinte átlátszóak egymás számára.

Amíg ez az életforma eléggé  forradalmi számunkra, hiszem azt, hogy mi emberek is megtanulhatnánk így élni. Hiszen még ma is vannak olyan őslakos törzsek, akik  a mai napig így élnek. A nyugati világban sajnos elvesztették az emberek a kapcsolatot önmagukkal, a környezetükben élőkkel és a természeti világgal.

De létezik egy másik út is, melyet a Delfinek mutatnak, és mi is választhatjuk ezt. A Delfinek az élő példái, hogy ez lehetséges. Ők már ott vannak, ahova mi tartunk.

Személy szerint hálás vagyok, hogy részese lehetek  - a Delfinekkel együttműködve-, hogy megvalósítsuk ezt a víziót itt a Földön. Hívunk, hogy csatlakozz Te is!

Téged hívnak a Delfinek?

 

Delfinszeretettel: Titania
www.bluedolphin.hu