Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az Öröm

2011.09.04

dolphin_joy_holiday_card_by_onionhead1.jpgAz Öröm Frekvenciája

 

 

Az Öröm Frekvenciája az az alapvető frekvencia, amit a delfinek testesítenek meg és hoznak a Földre. Csak elég, ha rágondolunk a delfinekre, vagy akár közelükben tartózkodunk, vagy csak fotót látunk róluk, azonnal mosolyt csalnak az arcunkra és derűssé teszik a teljes lényünket. Az ő örömük „ragályos” bármilyen formában is kerülünk velük kapcsolatba.
A delfinek nem csak azért vannak itt, hogy az Örömöt hozzák a Földre, hanem, hogy emlékeztessenek minket arra, hogy az Öröm egy olyan állapot, ami elérhető számunkra is. Csak emlékeznünk kell arra, hogy ezt válasszuk! 

Különbség van az emberi örömérzés és az Öröm Frekvencia között. Az Öröm Frekvenciája olyan, mint a Feltételnélküli Szeretet. Egy olyan energia frekvencia, ami örökké jelen van. Körülöttünk van a levegőben, minden térben és a sejtjeinkben is.

 
Amikor nehézségeink vannak az életünkben, két választásunk van: lehetünk áldozatok, és mindenki mást okolunk a hibákért. Vagy választhatunk másik lehetőséget, hogy szembenézünk a kihívásokkal az Öröm Frekvenciájából erőt merítve. Ez azt jelenti, hogy leülünk, befelé figyelünk és behívjuk az Öröm Frekvenciáját.  Amint megérezzük, hogy az Öröm Frekvenciája feltöltötte az energiamezőnket, megvan a lehetőség, hogy tudatosítsuk a kihívásunkat, amivel éppen szembe kell néznünk, és csak figyeljünk. Természetesen és erőfeszítés nélkül egy magasabb nézőpontba emelkedünk, és máris másként tudunk a kihívásunkra rátekinteni.  Amint nem állunk ellen a helyzetnek, vagy nem erőlködünk a megoldáson, az ajándék mindig megérkezik; a kihívásunk energiája áttranszformálódik az Öröm Frekvenciája
által. 

A Szeretet Gyógyít. Az Öröm Átalakít.

Meghívlak, hogy Te is játssz az Öröm Frekvenciájával a saját életedben.

Amikor reggel felébredsz, mondd: „Kérem, hogy aktivizálódjon az Öröm Frekvenciájának mezeje”.

Aztán még pihenj egy picit és engedd meg, hogy az Öröm feltöltse az energia-meződet. Érezheted is rögtön, ahogy az energia megváltozik és emelkedik körülötted, a sejtjeid pedig elkezdenek élettel telibben vibrálni. Lehet, hogy azt veszed észre, hogy elkezdesz mosolyogni… csak úgy. Kérd meg ezt a mezőt, hogy maradjon jelen egész nap az energia-meződben.  
Aktiváld az Öröm Frekvenciáját a munkahelyeden is, családi és egyéb összejöveteleken. Kérd meg a delfineket, hogy helyezzenek egy Öröm Buborékot a hely köré, ahol a találkozó lesz.  Legyél kreatív és figyelj oda az életedre! Ne feledd, hogy mondj köszönetet a delfineknek, ha valami „jó dolog történt veled”!
            

Delfinszeretettel: Titania

www.bluedolphin.hu

 

m119.jpg