Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Szeretet Vörös sugara

2011.05.25

dolphinspiral_closeup.jpg

A Szeretet Vörös sugara

 

A Delfinek is a színek gyógyító rezgését használják arra, hogy fenn tudják tartani az egyensúlyt, a békét és a harmóniát a csapataikban.
A Kék-Delfinek átadták ezen tudást az embereknek, hogy mi is megtanulhassuk szeretni önmagunkat és ezáltal másokat is, így teremtve meg a békét és az együttműködést az életünkben.

Ha a Szeretet Vörös sugarára gondolsz, akkor olyan színt képzelj el, mintha egy ízletes vörös almát látnál magad előtt.

Ezzel a vörös sugárral körbeveheted saját magadat vagy küldheted másoknak is. Küldheted bármely másik élőlénynek (pl. másik embernek, állatnak, növénynek), ha azt szeretnéd, hogy feltöltődjön az a másik élőlény elég gyógyító erővel, hogy jobbá, boldogabbá, egészségesebbé, örömtelibbé és békésebbé váljon.

Szóval, ha úgy érzed, hogy valakinek szüksége van a Szeretet Vörös sugarára, akkor küldd neki ezt a színt (vagyis képzeledtben vedd körbe őt ezzel a színnel). Próbáld ki most rögtön!

Először mondd magadnak: "Küldöm magamnak a Szeretet Vörös sugarát".

Ha másnak akarod küldeni, akkor mondd a következőket: "Küldöm a Szeretet Vörös sugarát ennek a személynek".

 

♦  ♦  ♦

Ha szeretnél többet megtudni, hogy a delfinek hogyan és milyen színeket használnak a gyógyításra, akkor idén nyáron lesz rá lehetőséged:

A Szeretet Fénye címmel júliusban indítok egy nyári, intenzív tanfolyamot, ahol megtanuljuk a Szeretet Fényének mind a 20 sugarának használatát a mindennapi életünkben; meditációkal és persze sok színes gyakorlattal kiegészítve.

Részleteket itt találod

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.