Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Kék Delfinek

dolphin-love-fish-image-31001.jpgKik is a Kék Delfinek?

 

Léteznek lemúriai mítoszok sellő-emberekről és delfinekről, akik a lemúriai emberek között éltek. A sellő-emberek  és a delfinek a Sirius B -ről származnak. A Sirius B egy ötödik dimenzióbeli magasabb tudatossággal rendelkező hely. Ez egy vízi világ (Óceánia) és itt az óceánokban élnek a sellő-emberek, akik félig emberek és félig delfinek. Az óceánok populációját még nagyon sokféle delfin és bálna faj alkotja. 

A Sirius B-t csodálatos vörös aura veszi körül. Ez a vörös aura réteg pedig egy kék réteggel van körülvéve. A vörös aura képviseli a feltételnélküli szeretet sugarát. A kék aura réteg pedig a tiszta szeretet lámpásának a színe.
A Sirius B minden lakója már felemelkedett. merman1.jpg   rileymermaid.jpgA Siriuson lakó sellő-emberek és cetfélék már tudják, hogy ahogyan szeretik önmagukat, úgy szeretnek másokat is.

Van egyfajta "hierarchia" a Sirius B lakói között. Itt is léteznek Avatarok (magas szintű spirituális vezetők), mint ahogy a Földön is. Vannak Delfin Avatárok és Bálna Avatárok is. A Delfin Avatárokat nevezzük Kék-Delfineknek. Ezen Kék-Delfinek közül néhányan a Földre jöttek, hogy tanítsák a korai lemúriaiakat, hogyan szeressék önmagukat és ezáltal másokat is.

A lemúriaiaknak nagyon sokféle származásuk van. Azonban minden lemúriaira hatással volt a Sirius B delfnjeinek és sellő-embereinek a szeretet-tanítása. Habár a Kék-Delfinek váltak a lemúriai emberek spirituális vezetőivé. 

Néhány Kék-Delfin emberi lényként inkarnálódott. A Föld összes emberi avatárja eredetileg a Siriusról a Földre érkezett Kék-Delfin.

Jézus és Sai Baba is a Sirius B-n kezdte el létezését, és az első Kék-Delfinek között voltak, akik emberként inkarnálódtak. Jézus anyja, Mária is egy Kék-Delfin volt a Sirius B-ről.

Ne feledkezz meg arról, hogy akkor tudod az élet kihívásait minőségi módon kezelni, ha megtanulod szeretni önmagadat. Ez a Kék-Delfinek tanítása, ami az Új Korra vonatkozik.

Ha vannak olyan emlékeid, hogy valaha nagyon régen tanultál már az önszeretetről, akkor lehet, hogy Te is a Sirius B-ről származol, mint cetféle. De az  is lehet, hogy egy korai lemúriai voltál, aki ezektől a Sirius-beli cetféléktől tanult.

Lehet, hogy már megtanultad az önszeretet leckéjét - "ahogy szereted önmagad, úgy szeretsz másokat is" .  Ha igen, akkor engedd, hogy ez a tudás visszaérkezzen ismét a tudatodba. Elmélkedj el a múltadon és kívánok csodálatos időtöltést, hogy visszaemlékezel az önszeretet leckéire.

 

Fordította: Blue Dolphin - Titania® 2011.
Forrás: http://bluedolphinessences.com/LightWork.htm